Alu roletne

Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoce i toplote. Pametnim korištenjem roletni možemo znacajno uštedeti energiju . Roletne mogu smanjiti gubitke toplote i za 10%. Takode pružaju zaštitu od provalnika a cena im je pristupačna!

Osim što se mogu montirati na male staklene površine isto tako su namenjene za velike ostakljene površine gde, pored zaštite od sunca, povecavaju estetski izgled savremenog enterijera.
Roletne u stvari unapreduju i poboljšavaju izgled i funkciju Vašeg doma. Idealan su proizvod koji brzo i lako u potpunosti može totalno da zamraci Vašu prostoriju.

Aluminijumske eslinger roletne su najkvalitetnija zaštita od sunčeve svetlosti, a istovremeno imaju funkciju zvucne kao i termo izolacije. Izradene su od plastificiranog aluminijuma punjenog sa poliuretanskom penom, koja osigurava maksimalnu toplotnu i zvucnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja. Širine lamela: 39mm, 42mm, 55mm.
Boja roletni najčešće prati i boju stolarije ali to nemora da bude pravilo

Lamelice za zastor mogu se izrađivati u i od hladno vučenih profila .One pored opsanih funkcija imaju i sigurnosnu zaštitu objekata. Kada su roletne spuštene do maksimuma značajno obezbedjuju ulaz.

Sistem podizanja može biti na gurtnu ( pomoću traka) , ili na elektromotor sa daljinskom komandom ili na taster.
Sisteme za dalljinsku komandu podizanja i spuštanja rolenti ugradjujemo elektromotore i opremu vrhunskoh svetskog proizvodjača Somfy

Proizvod u upotrebi: